Online megjelenés

Régóta fogalmazódik bennem a gondolat, hogy termékeimet nem csak ismertségi körömnek szeretném megmutatni, hanem mindenkinek, aki az interneten szüntelenül keresgél hazai, minőségi termékeket.

Olyan weboldalt szerettem volna, ami újfajta szemszögből mutatja meg az általam készített termékeket. Sokak fejében még a régi kép él a kolbászról, a sokáról vagy akár a teperőről, a kockás terítőn a paradicsommal meg a vöröshagymával körbefogva.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a hagyományos kézműves termékek, sokat találkozhatunk velük gasztroműsorokban, gasztrobloggerek honlapján. Fontos volt számomra, hogy a termékek újfajta térben, környezetben és tálalási módszerekkel legyenek láthatóak.

A gondolat megvalósításához szakembereket kerestem, akik segítségemre voltak a megvalósítás során.

A weboldal megvalósításában Klimaj Zoltán a Ts-grafika munkatársa volt segítségemre. A jó honlaphoz azonban elengedhetetlenek a jó minőségben, nagy felbontásban készült képek a termékekről.

A fotózás Budapesten a Wtamás studióban valósulhatott meg. A képeket Welczenbach Tamás, fotográfus készítette. A stúdióban profin felszerelt konyha állt mester chef barátunk rendelkezésére. A termékek körüli koncepciók összeállítását együtt találtuk ki, valamennyi képünkön autentikus eszközöket is megjelentettünk, amely így még hangulatosabbá tette a képeket.

Remélem a képeket látva Önök is kedvet kaptak termékeim megkóstolásához!