VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

Nyereményjáték 2020. november 25-től december 19-ig

November 25. és december 19. között nyereményjátékot indítunk az András Gazdaság Húsbolt vásárlói között. Ezen időszakban minden 3000 Ft feletti vásárlás alkalmával a blokk mellé egy nyereményszelvényt is kapsz, mellyel részt vehetsz a december 20-i nyereménysorsoláson.  Minél többet vásárolsz ebben az időszakban a Húsboltban, annál több szelvénnyel vehetsz részt a sorsoláson!

Mit kell tenned:

  1. Vásárolj minimum 3 000 Ft, azaz háromezer forint értékben 2020. november 25.  és december 20. között az András Gazdaság Húsboltban.
  2. A vásárlásodról szóló blokk mellé egy nyereményszelvényt fogsz kapni.
  3. Töltsd ki hiánytalanul a nyereményszelvényen található adatokat.
  4. A kitöltött nyereményszelvényt dobd be a nyereményszelvény-gyűjtő edénybe, melyet a Pénztárnál találsz.
  5. Kövesd az András Gazdaság Facebook oldalát (facebook.com/andrasgazdasag) és figyeld a sorsolást!

Sorsolás: 2020. december 20. 11:00 

A nyertes nevét a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

A nyereményátvételről a nyereményszelvényen megadott telefonszámon/e-mail címre küldünk tájékoztatást, ezért fontos, hogy olvashatóan töltsd ki a szelvényt és valós telefonszámot és e-mail címet adj meg!

Nyeremény:

“Smoke Box”ajándék doboz

Smoke box tartalma:

  • 1 db füstöl vastag kolbász
  • 1 pár  füstölt vékony kolbász
  • 100 g füstölt szeletelt sonka
  • 1 pár füstölt májas 
  • 250 g füstölt császárszalonna
  • 1 boboz tepertőkrém
  • 1 doboz sült zsír

Nyeremény átvétel: 

2020.12.23-án előre egyeztetett időpontban!

“VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!” Játékszabályzat:
– a nyereményjátékon 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt

– a nyereményszelvény minimum 3 000 Ft, azaz háromezer forint egyösszegű vásárlás esetén adható 2020. november 25. és december 19. között

– 1 vásárlás alkalmával, azaz 1 blokkhoz csak 1 nyereményszelvény jár

– csak az adatokat hiánytalanul és olvashatóan kitöltött nyereményszelvényeket fogadjuk el a sorsoláson

– a nyereményszelvényeken megadott adatok valódiságáért a kitöltő vállalja a felelősséget

– a nyerteseket a nyereményszelvényen megadott telefonszámon/e-mail címen és az András Gazdaság Facebook oldalán keresztül értesítjük

– a nyeremények átvételére csak személyesen van lehetőség. A nyereményeket nem áll módunkban postai úton eljuttatni a nyertesekhez

– a nyerteseket a nyereményszelvényen megadott telefonszámon/e-mail címen és az András Gazdaság Facebook oldalán keresztül értesítjük.

– a nyereményt dec. 23-án lehet átvenni vagy előre egyeztetett időpontban

– a nyereményszelvény kitöltője a szelvény kitöltésével és bedobásával vállalja, hogy neve és nyereménye megjelenjen az András Gazdaság Facebook oldalán

–a nyereményeket nem áll módunkban cserélni, azok készpénzre nem válthatók

A játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan és feltétel nélkül, önként hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, telefonszám) SMOKE POINT Kft., mint adatkezelő minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a játék lebonyolításához, így különösen a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése, illetve a reklamációk kezelése céljából. Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a játékból való kizárásához vezet.

Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a játékost megilleti az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. A SMOKE POINT Kft. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

– A SMOKE POINT Kft. kijelenti, hogy az általa meghirdetett jelen nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá.

– A SMOKE POINT Kft. fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

– A nyereményjátékban nem vehetnek részt az András Gazdaság Húsbolt  tulajdonosai és dolgozói és a SMOKE POINT Kft. munkatársai.

– A nyereményjáték szervezője jogosult a nyereményjáték idejének, részleteinek módosítására a nyereményjáték ideje alatt, erről az András Gazdaság  weboldalán és Facebook oldalán ad tájékoztatást (www.andrasgazdasag.hu, facebook.com/andrasgazdasag).