Egy jó kolbász aranyat ér…

Kiosztották a VII. Kolbász- és Sódarmustra díjait Gyulán

“Egy jó kolbász aranyat ér, rosszat meg nem érdemes csinálni!”

Ismert szakemberekből és közéleti személyiségekből álló zsűri bírálta el idén a versenyekre benevezett nagy számú hústerméket. Bíró Antal zsűrielnök a vasárnapi ünnepélyes díjátadón elmondta, évről évre egyre többen neveznek.

Benke László mesterszakács beszédében elmondta, a hagyományok megőrzése szent kötelességünk. A kolbász több, mint százötven éves. Több, mint százötven éve ismeri a magyar ember és készíti, adja át a jövő nemzedékének.

Az első Viharsarki Kolbászbajnokságon való dicséretes részvételéért András Attilát (Csabacsűd) szólították színpadra, a díjat fia András Attila Xavér vehette át.